Betongutbildningen där Gustav presenterade "Drönare för inspektion"

Uppdaterad: 18 okt 2019


På Ytskyddsakademiens betongutbildning som hölls i september var två av oss från Drone Inspection Nordic AB med. Det var Johan Sellgren och Gustav Gerdes som var där för att lära sig mer om betong.


Detta då vi som drönaroperatörer behöver all kunskap vi kan få om betong för att kunna stötta våra beställare vid betonginspektioner med framtidens inspektionsverktyg, drönare.


Gustav var även där för att hålla ett föredrag och en liten utbildning om drönare till de övriga som var med. Han är en mycket kunnig drönaroperatör och ett riktigt proffs på drönare sedan lång tid tillbaka.


Utbildningsdag 1 avslutades med att Gustav föreläste om "DRÖNARE FÖR INSPEKTION". Presentationen hölls för att alla skulle få ta del av hans stora kunskap om drönare, få information och lära sig mer om hur det är att använda sig av drönare som hjälpmedel vid inspektion av betong på otillgängliga ytor.Han berättade bland annat om utvecklingen av drönare, begränsningar, om vad du som beställare bör tänka på när du planerar dina drönarinspektioner, fördelar och om kostnadseffektiva användningsområden.


Tack till dig som var med på betongutbildningen och lyssnade till Gustav under presentationen. 


Mer om Gustav Gerdes

Gustav på Drone Inspection Nordic AB har utvecklat och flugit drönare i 10 år. Hans drivkraft är att, med drönare som verktyg, hitta lösningar som skapar nya möjligheter, ökad säkerhet och bättre resultat för beställaren. Flygande värmekameror för inspektioner är en sådan lösning.


Kom på Ytskyddsdagarna 2020 i Göteborg. Där har du också möjlighet att få lyssna till Gustav och få veta mer om:

• Utvecklingen av drönare går fort och de blir alltmer avancerade.

• Med hjälp av olika sensorer och AI ökar användningsområdet inom inspektion betong och metall. • Inspektion vattentorn. • 3D. • Läckagesökning långa ledningar. • Begränsningar. • Beställarkompetens.

• Kostnadseffektiva användningsområden.

Läs tidigare inlägg om Betongutbildningen på länkarna nedan:


Lär mer om betong!

Utbildning 25–26/9 Stockholm/Täby Om inspektion, renovering och ytskydd i tid

https://www.droneinspection.se/post/lär-mer-om-betong-utbildning-25-26-9-stockholm-täby-om-inspektion-renovering-och-ytskydd-i-tid

Träffa Drone Inspections Drönaroperatör den 25/9

https://www.droneinspection.se/post/träffa-droneinspections-drönaroperatör-den-25-9


Läs om innehållet i Ytskyddsakademiens Betongutbildning i inbjudan och agendan här!

https://static.wixstatic.com/ugd/d41fa5_1461a81199614ce38ce8c0e1a302c23c.pdf


Ytskyddsakademien hittar du mer om här!

http://www.ytskyddsakademien.se.


Drone Inspection Nordic läser du mer om här!

https://www.droneinspection.se
Välkommen att höra av dig med dina frågor. Du når Johan Sellgren på 073-641 92 80 och via info@droneinspection.se.//Teamet på Drone Inspection Nordic AB Charlotta, David, Gustav, Johan och Peter


58 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla