Drone Inspection och Ytskyddsakademien på Stålbyggnadsdagen 2019Peter Tilder här på Drone Inspection representerade både oss och Ytskyddsakademien på Stålbyggnadsdagen 2019, den 7 november.


Stålbyggnadsdagen är till för dig som vill veta allt om hur du bygger hållbart i stål. Det är en mötesplats för kollegor, kunder, utställare och nya kontakter. På Stålbyggnadsdagen får du bland annat kunskap om hur du ökar livslängden på utrustningar och konstruktioner i metall.


Som medlem i Ytskyddsakademien har Peter sedan många år tillbaka en gedigen kunskap inom ytskyddsbranschen då han även arbetar med blästring och rostskyddsmålning.


Under eventdagen träffade han många nyfikna besökare i montern som ville veta mer om drönare som inspektionsverktyg. För att upptäcka eventuella skador i tid berättade Peter att besiktning med drönare kan vara ett effektivt komplement till klättring, liftar och byggnadsställningar. Speciellt vid en första kontroll och för en smidig och snabb inspektion av otillgängliga ytor. 


Med anledning av Ytskyddsdagarnas 10-årsjubileum delade han även ut VIP-biljetter, dessa gäller för entré en dag på Ytskyddsdagarna 2020.


Som avslutning på Stålbyggnadsdagen 2019 den 7 november i Göteborg, delade Stålbyggnadsinstitutet ut Stålbyggnadspriset. Det gick i år till Nationalmuseum för dess nya glastak och eleganta stålstruktur. Läs mer om årets pris i pressmeddelandet här!Besök Stålbyggnadsinstitutets webbsida för Stålbyggnadsdagen här!


Läs mer om Ytskyddsakademien på deras webbsida här!


#DroneInspectionNordic

#DroneInspection

#Stålbyggnadsdagen

#YtskyddsAkademien

#YtskyddsGruppen

#Ytskyddsdagarna2020

#drönare

#drönarinspektion

38 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Inspektion med drönare. Se hela filmen här!

  • Drone Inspection på Facebook
  • Drone Inspection på YouTube
  • Drone Inspection på Instagram

© 2021 Drone Inspection Nordic AB

Drone Inspection Nordic AB

info@droneinspection.se

Kontaktperson:

Charlotta Tilder

+46 (0)70 256 15 19

charlotta.tilder@droneinspection.se

Postadress:

Smärgelvägen 6

142 50 Skogås

Sweden 

(obs. endast bokade besök)

Medlem i Ytskyddsakademien och Ytskyddsgruppen.