Få koll på inspektioner med drönare – Träffa oss på Ytskyddsdagarna 2020
Hoppas vi ses på Ytskyddsdagarna 2020 den 28–29/1 i Göteborg! Där har du möjlighet att lyssna till vår föreläsning om "DRÖNARE, FRAMTIDENS INSPEKTIONSVERKTYG ÄR HÄR". Den hålls onsdag kl 9 på stora scenen. Besök även gärna vår monter där du kan vara med i en kul utlottning av minidrönare.

Nu är det dags för Ytskyddsdagarna 2020 som går av stapeln den 28–29 januari i Göteborg.

Några av oss på Drone Inspection Nordic AB kommer vara med på plats. Hoppas vi ses där!Här får du reda på allt inom ytskydd som räddar betong och metall. Ta även del av viktig kunskap om hur du med hjälp av drönare gör smidiga inspektioner på otillgängliga ytor. Då det i kombination med ytskydd i tid, sparar både miljö och kostnader genom energibesparingar och ökad livslängd.Onsdag klockan 9 på stora scenen har du möjlighet att lyssna till vår föreläsning om "DRÖNARE, FRAMTIDENS INSPEKTIONSVERKTYG ÄR HÄR". Dessutom är vi på Drone Inspection utställare och du är välkommen att besöka vår monter i mässlokalen där du kan ställa frågor och vara med i en kul utlottning av minidrönare.Föreläsningen om drönare hålls dag 2 på onsdag morgon den 29/1, under den gemensamma agendan, klockan 9–9.30 på den stora scenen. Där kommer Gustav hos oss bland annat berätta mer om:

DRÖNARE, FRAMTIDENS INSPEKTIONSVERKTYG ÄR HÄR!

Onsdagen 29/1 kl. 9–9.30, Stora scenen.

  • Utvecklingen av drönare går fort och de blir alltmer avancerade. 

  • Med hjälp av olika sensorer och AI ökar användningsområdet inom inspektion betong och metall. 

  • Inspektion vattentorn

  • 3D

  • Läckagesökning långa ledningar

  • Kostnadseffektiva användningsområden. 

  • Beställarkompetens.

  • BegränsningarHär läser du mer om alla intressanta föredrag under Ytskyddsdagarna och laddar ner inbjudan och agendan!


Här hittar du agendan för onsdagen 29/1:

https://ytskydd.com/agendor/onsdag/gemensam/


Målet som Ytskyddsakademien har är att Ytskyddsdagarna 2020 ska bli ännu större och bättre än 2019 som blev ett rekordår med många besökare och intressanta och kunniga föredragshållare. 


Ytskyddsdagarna 2020 arrangeras av Ytskyddsakademien i samarbete med FROSIO, SSG, Riksorganisationen Svenskt Underhåll, Ytskyddsgruppen och Auktoriserade Rostskyddsföretag.
#drönare #drönarinspektion #droneinspection #droneinspectionnordic #ytskyddsdagarna #ytskydd #ytskyddsdagarna2020

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla