Nominerade till Techarenan Serendipity Challenge för Nordens främsta startup- och tillväxtbolag

Drone Inspection Nordic AB har blivit nominerat till Techarenan Serendipity Challenge – entreprenörstävlingen för Nordens främsta startup- och tillväxtbolag.


De nominerade bolag som deltar i Techarenan Serendipity Challenge har möjlighet att bli ett av de 50 bolagen som blir uttagna till finaldagarna i Almedalen den 1–3 juli. 


Finalbolagen får under Almedalsveckan i Visby boende i Entreprenörsbyn, utställningsplats på den stora Techarenan samt tävla om utmärkelserna "Årets startup" och "Årets tillväxtbolag".


Priset för vinnarna i respektive kategori är ett tillväxtpaket bestående av vägledning och expertis motsvarande 200 000 kr. Vinnarna får dessutom plats i den svenska vinnardelegationens resa som tidigare år har gått till Silicon Valley och New York och förra året gick till Tokyo och Seoul.OM TECHARENAN SERENDIPITY CHALLENGE

Techarenan Serendipity Challenge är en årlig nordisk tävling och techarena öppen för alla Nordens entreprenörsledda bolag i startup- eller tillväxtfas. Tävlingen riktar sig till bolag som bygger på en unik innovation eller affärsidé med potential att kommersialisera produkter eller tjänster på den globala marknaden.Se finalbolagen från förra årets tävling här:

http://theserendipitychallenge.se/finalbolag-2018/

Mer information finns på tävlingens webbsida här:

http://techarenan.seÖnska oss lycka till!

Teamet på Drone Inspection Nordic AB

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla