Tips! Aktuella event och unik kunskap inom ytskyddVill du veta mer inom ytskydd och underhåll?

Då är Ytskyddsakademien bra att ha koll på. I deras nyhetsbrev får du information om allt som är aktuellt just nu inom Ytskyddsbranschen. Så som spännande events och intressanta och kunniga människor med spetskompetens som är bra att känna till.


Här hittar du Ytskyddsakademiens senaste nyhetsbrev och får information om aktuella event mm. inom ytskydd och underhåll. Klicka här!


I denna veckas nyhetsbrev från Ytskyddsakademien kan du dessutom läsa mer information om Tommy Thörn som är grundaren av Ytskyddsakademien. Han har arbetat i över 30 år med att renovera, ytskydda och förstärka betong och metall. Först i Sverige och sedan i alla de Nordiska länderna samt i Europa och USA.


Läs ännu mer i nyhetsbrevet, klicka här!Ytskyddsdagarna 2020 går av stapeln 28–29/1, i Göteborg. Då är målet att Ytskyddsdagarna ska bli ännu större och bättre än 2019 som blev ett rekordår med många besökare och intressanta och kunniga föredragshållare. Ytskyddsdagarna arrangeras av Ytskyddsakademien i samarbete med bland annat: SSG, Riksorganisationen Svenskt Underhåll, Ytskyddsgruppen och Auktoriserade Rostskyddsföretag.
För rätt vägledning inom renovering, ytskydd och förstärkning av metall och betong så rekommenderas att rådfråga de kunniga personer med specifik spetskompetens som är invalda i Ytskyddsakademien. De har mångårig erfarenhet och är villiga att ge support och kunskap när det gäller ytskydd och underhåll. Du läser om några av specialisterna i nyhetsbrevet.
Här läser du hela Ytskyddsakademiens nyhetsbrev! Enjoy!Vill och behöver du snabbt göra en inspektion för att upptäcka eventuella ytskyddsskador på otillgängliga ytor?

Här läser du mer om drönartjänsterna hos oss på Drone Inspection!


//Teamet på Drone Inspection Nordic AB


20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Inspektion med drönare. Se hela filmen här!

  • Drone Inspection på Facebook
  • Drone Inspection på YouTube
  • Drone Inspection på Instagram

© 2021 Drone Inspection Nordic AB

Drone Inspection Nordic AB

info@droneinspection.se

Kontaktperson:

Charlotta Tilder

+46 (0)70 256 15 19

charlotta.tilder@droneinspection.se

Postadress:

Smärgelvägen 6

142 50 Skogås

Sweden 

(obs. endast bokade besök)

Medlem i Ytskyddsakademien och Ytskyddsgruppen.