Ytskydd gör skillnad – Kolla in aktuellt i Ytskyddsbranschen


Ytskyddsakademien kom nyligen ut med ett nyhetsbrev som vi på Drone Inspection vill tipsa om. Här får du koll på aktuellt inom ytskydd! http://gantrack8.com/t/v/2_NTIxOTQxODg0Mzc=/

För att upptäcka eventuella ytskyddsskador i tid är användandet av drönare vid dina inspektioner ett bra sätt att snabbt få en bild på hur det ser ut. Därför är David Schmidt hos oss medlem i just Ytskyddsakademien som drönarspecialist.


"YtskyddsAkademiens vision är att personer med spetskompetenser i samarbete kan åstadkomma bästa möjliga renovering, ytskydd och förstärkning av metall & betong.

Detta kommer att innebära ökad livslängd, bättre kapitalvård och minskad miljöpåverkan."Vill du veta mer inom ytskydd och underhåll? Kolla in Ytskyddsakademien nyhetsbrev http://gantrack8.com/t/v/2_NTIxOTQxODg0Mzc=/ där du bland annat får nedan aktuellt inom Ytskyddsbranschen:

• Betong- och metallförstörelse kostar varje år över 100 miljarder bara i Sverige. Därför anordnar Ytskyddsakademien två mycket viktiga utbildningar i höst. En utbildning inom Betong & Reparation (25–26/9) och en utbildning inom Rostskydd av stålkonstruktioner, målning av plåttak och fasader (5/11).
Ytskyddsdagarna 2020 går av stapeln 28–29/1, i Göteborg. Då är målet att Ytskyddsdagarna ska bli ännu större och bättre än 2019 som blev ett rekordår med många besökare och intressanta och kunniga föredragshållare. Ytskyddsdagarna arrangeras av Ytskyddsakademien i samarbete med bland annat: SSG, Riksorganisationen Svenskt Underhåll, Ytskyddsgruppen och Auktoriserade Rostskyddsföretag.

• Riksorganisationen Svenskt Underhåll fyller 50 år och håller en Jubileumsbankett den 4/10 på Münchenbryggeriet. Det intressanta programmet innehåller bland annat: – Underhållets processer och ledarskap – Resultatdrivet underhåll – Ökade krav på framtidens underhåll – Digital transformation – Säkert underhållsarbete – Underhållsutveckling• För rätt vägledning inom renovering, ytskydd och förstärkning av metall och betong så rekommenderas att rådfråga de kunniga personer med specifik spetskompetens som är invalda i Ytskyddsakademien. De har mångårig erfarenhet och är villiga att ge support och kunskap när det gäller ytskydd och underhåll. Du läser om några av specialisterna i nyhetsbrevet.
Här läser du hela Ytskyddsakademiens nyhetsbrev, enjoy!

http://gantrack8.com/t/v/2_NTIxOTQxODg0Mzc=/Här läser du mer om drönartjänsterna hos oss på Drone Inspection!


//Teamet på Drone Inspection Nordic AB


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla